Dalagården - Kristen Samverkan

Dalagården

Dalagården ligger utan för Svärdsjö, i en miljö som är oerhört vacker oavsett om det är vinter, vår, sommar eller höst. Varje årstid har sin underbara charm på Dalagården.

Dalagården - Kristen Samverkan

Dalagården - Kristen Samverkan (DKS) är en kristen organisation som samarbetar med samfundet Evangeliska Frikyrkan (EFK) och består av församlingar i Uppland, Dalarna, Västmanland, Gästrikland och Hälsingland. Dalagården - Kristen Samverkan äger Dalagården.

Dalagården är en konferens- & lägergård, där arrangemang arrangeras året runt. Det finns också möjlighet att hyra Dalagården. Lämplig för Lägerskolor, konferenser, bröllop, fester, pensionärsgrupper, släktträffar, församlingshelger, läger m m.

Självhushåll i modernt välutrustat kök. Goda utrymmen för logi och aktiviteter, egen badplats. Båtar och kanoter finns för uthyrning.

Hyra av Dalagården

Till hemsida