Korskyrkan Ludvika

Du är alltid välkommen att kontakta oss i Korskyrkan Ludvika. Vår pastor Ruben Johansson samt flera andra medlemmar finns tillgängliga för hjälp i samtal, bön och vägledning.

Besöksadress: Dalagatan 5, Ludvika
Postadress: Dalagatan 5, 771 32 Ludvika
Telefon: 0240-123 40
Facebook: /korskyrkanludvika
Google+: /korskyrkanludvika
 kkludvika

Vill du ge en gåva? Mer info hur du går till väga finner du här.

Webmaster
Har du några synpunkter eller idéer på/om hemsidan är det denna adress som du skall använda

Ruben Johansson
pastor, föreståndare