Mission/Missionärer

Ingvar & Anna

Ingvar Fredriksson
Regionkontoret, Chiang Mai i Thailand.

Ingvar är numera områdesmissionär med inriktning på församlingar och evangelisationsarbete i delar av Sydostasien, Pakistan, Indien och Bangladesh. Han arbetar med utbildning, uppmuntran, rådgivning och annat stöd till de systersamfund vi har i dessa områden, samt samordning av insatser tillsammans med andra organisationer. Ingvar har också huvudansvar för samordningen av de nationella medarbetarna i regionen.

Anna Fredriksson
Församlingsutveckling och själavård.

Anna är engagerad i en undervisande tjänst vid Acts Church i Chiang Mai. Hennes undervisning relaterar till själavård och utbildning av ledarskapet och medlemmar från olika församlingar med intresse för uppgiften. Denna själavårdsutbildning är systematiskt organiserad och löper över ett par år. Chiang Mai är en av de städer i Thailand där många kvinnor och barn utnyttjas och far mycket illa.

Ingvar och Anna Fredriksson har lång och gedigen erfarenhet av missionsarbete i Asien.

Du kan läsa mer om deras arbete på deras blogg "Sida vid sida i Asien"

källa: www.evangeliskafrikyrkan.se