Mission/Organisationer

Ge för livet

Ge för livet/Bröd till bröder är ett insamlingsredskap för cirka 400 frikyrkoförsamlingar runt om i Sverige. Framför allt används Ge för livet/Bröd till bröder av församlingar inom frikyrkosamfunden Evangeliska Frikyrkan, Svenska Alliansmissionen och Svenska Baptistsamfundet.

De pengar som samlas in används för att finansiera sociala arbeten i 25-tal länder. Idag bedrivs mer än 70 projekt. Projekten drivs av de olika frikyrkosamfunden. I huvudsak syftar projekten till att ge människor möjlighet till skola och utbildning, tillgång till läkarvård och för små barn möjligheten att få växa upp under trygga förhållanden.

Vår Ge för livet-kommitté har som uppgift att planera för olika typer av insamlingsaktiviteter, bl.a en årligen återkommande loppis.

Hemsida