Fel
  • Ett fel uppstod vid laddning av flödesdata

Resan till Barnhemsfolket

Vad mycket grejor....

Tänk ett helt barnhem med barn. Jag har fullt upp med att komma iväg med tre egna barn... /Tomas

Resfeber och bloggpremiär

Sådär, då var det gjort.
Första inlägget nånsin i bloggosfären av mig, Tomas, och så har man inträtt i den moderna världen. Vi har dessutom resfeber och packningsångest. Våra äldsta barn, Gabriel och Filippa ska upp till farfar och farmor och är mycket spända på en vecka där.

För mig och Liselott ska det bli mycket intressant att komma ned till barnhemmet i Rumänien igen efter ca 10 år och se hur det utvecklats och hur barnen växt upp. För Theodor, 1,5 år blir det första utlandsresan. Så reser vi med ett gäng tonåringar som säkerligen kommer att skriva mer på denna blogg än jag.

Om du blivit nyfiken på barnhemmet vi ska besöka så kolla in det på: www.efifadder.se

Nu ska jag försöka få ihop resväskan och maila ut länken till denna fantastiska blogg som jag hoppas vi kan uppdatera dagligen under vår "missionsresa i sydösterled".
/Tomas Jirenius

:)

Då var det nästan färdigpackat, och imorgon bär det iväg mot Rumänien. Man kan ju hoppas på att allt som ska med är med, för i den här värmen som vart idag är det inte lätt att tänka klart i :P

Det ska verkligen bli jätte spännande att åka och se hur dom har det och jag tror dock att man får en liten annan syn på världen än vad man har idag. Man kan nog inte riktigt tänka sig hur dom har det så det ska bli mycket intressant att se.

Men nu ska man ska man väl snart börja att borsta tänderna och gå och lägga sig för 05.00 måste man ju senast upp imorgon. Så GodNatt Alla :) <3

/ Jossan (Josefina)

Latte

Nu sitter det inte fel med en andra frukost. Med en latte i ena handen och en fralla i andra är det lätt att trivas i detta goda resesällskap. Känns spännande att sitta här och vänta. Svårt att riktigt förbereda sig på vad som kommer att möta oss under resan. Ber till Gud att han ska få tillfälle att beröra oss under de här dagarna, att mötet med människorna i en annan livssituation, ska utmana våra liv. Hoppas också att vi ska kunna betyda något för någon. Nu är det nog snart dags att gå om bord...
/ Fredrik

Evangeliska Frikyrkan

Kontakta oss

Besöksadress: Dalagatan 5, Ludvika

Postadress: Dalagatan 5, 771 33 Ludvika

Telefon: 0240-123 40

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Facebook: /korskyrkanludvika

Twitter: /kkludvika

Bankgiro: 405-4565

Swish: 123 527 96 82

Vägbeskrivning