Barnkör & Barndans

Vi träffas verje tisdag för att sjunga och dansa och ha roligt tillsammans. Du behöver inte vara med i kyrkan för att få vara med. Vi dansar till kristna barnsånger eller andra kristna sånger. (se under kalender)

BarnKör
Kl 17:30 startar barnkören och är till för dig som är 7 år och uppåt.

BarnDans
Vi varje danstillfälle brukar vi ha en paus med saft och frukt. Dansen är indelad i 2 grupper beroende på ålder.

Klockan 18:00-18:30 dansar de som är mellan 4-7 år och klockan 18:30-19:15 de som är mellan 8 år och uppåt.

Några gånger varje termin brukar vi dansa upp på någon söndagsgudstjänst. Då är alla som vill välkomna att vara med och titta. Föräldrar, syskon eller kompisar.

Är du intresserad?
Har du frågor eller är intresserad att vara med i Barnkören eller i en av Dansgrupperna? - hör gärna av dig!

Du hittar telefon och e-post adress under fliken "Kontakt"
slide barn