Fredagar kl 19:00 . Från årskurs 7 och uppåt.

En kväll du inte vill missa!

Vi har en riktigt grym kväll där vi hänger och umgås, diskuterar viktiga frågar, spelar spel, pingis och mycket mer!

Vi börjar med drop-in-fika klockan 19.00-19.30 sen gör vi en rolig aktivitet tillsammans. Efter det har vi vårt ungdomsmöte med lovsång, bön och predikan.

När mötet är slut finns det tid för att få förbön, samtala med en ledare eller hitta på något annat att göra.

Är du intresserad?

Har du frågor eller är intresserad av att vara med på en ungdomssamling - hör gärna av dig!
Du hittar telefon och e-post adress under fliken "Kontakt"

Du kan också följa oss på sociala medier, vi finns på Facebook och Instagram!