Café

Ria - Hela Människans mest kända verksamhet Hela Människans öppna verksamhet vänder sig till människor som på grund av missbruk, hemlöshet, kriminalitet eller brist på fungerande nätverk befinner sig i socialt utsatt livssituation. Ria verksamheten började växa fram under 1950-talet. I dagens Sverige ryms alla drogfrågor i Rias arbete.

I Ludvika görs detta genom "Ria-husets" café verksamhet som bedrivs med hjälp av volontärer. Hit kommer människor med olika livshistorier för att möta värme och engagemang från volontärerna och för att samtala över en kopp kaffe eller en matbit.

Genom en ljud- och bildutställning arbetar Ria även med förebyggande arbete på skolan. Utställningen tar upp elevens inställning till livet och sociala frågor.

Är du intresserad?
Har du frågor eller är intresserad att hjälpa till - hör gärna av dig!
Du hittar telefon och e-post adress under fliken "Kontakta oss"

pusselbild