Livsnära Smågrupper

Vår målsättning är att bygga Djupa, Meningsfulla och Sunda relationer med Jesus Kristus och Varandra.

För att möjliggöra detta jobbar vi med den lilla gruppen som ett komplement till gudstjänsten. Den lilla gruppen kallar vi för Livsnära Smågrupp. Vi möts varannan vecka för att: Samtala om den kristna tron i vardagen, Umgås och ha kul, Känna social omsorg och trygghet, Lära känna människor på ett djupare plan, Växa i den kristna tron.

"...församlingen som kommer samman i deras hus..." (Rom 16:5)

Är du intresserad?
Har du frågor eller är intresserad av att vara med i en Livsnära Smågrupp - hör gärna av dig!
Du hittar telefon och e-post adress under fliken "Kontakt"

slide celler